Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ !!!!! (1973)



                                                      ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ 1973

                                                                  

                                                                            


                                                                           








Τολμηρή αστυνομική περιπέτεια σε παραγωγή , σενάριο και σκηνοθεσία Όμηρου Ευστρατιάδη και μουσική Μάικ Ροζάκη. Πρωταγωνιστούν η Μαρία Βασιλείου , ο Ντίνος Θεοδωρέλος , ο Χρήστος Νομικός , ο Γιάννης Πετρόπουλος , ο Ανδρέας Μπάρκουλης κ.α. Η ταινία έκοψε 85.217 εισιτήρια και ήρθε 13η ανάμεσα στις 44 ταινίες της χρονιάς.
Υπόθεση : Η Μαγια ειναι ενα ανεξαρτητο κοριτσι που βρεθηκε στη Ροδο. Θα γνωριστει με τον Τζιμη και τον Χαρη και θα κανει παρεα μαζι τους. Όταν ερθει στη Ροδο ενας φιλος των αγοριων, θα τους προτεινει να συνεργαστουν με μια σπειρα επαγγελματιων, για την ληστεια του Καζινου της Ροδου.


Η ταινία κόπηκε από τη προκριματική επιτροπή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1973.
Σε τούτη την Ευστρατιάδια σεβενταρία, τα αγέρωχα κάλλη της Μαρίας Βασιλείου συναντούν τους δύο φίλους Θεοδωρόπουλο και Πετρόπουλο που έχουν φτάσει στο νησί της Ρόδου για να κάνουν τη γερή μπάζα ώστε να αποφυλακίσουν τον έτερο φίλο της συμμορίας (ο συνήθης Χ. Νομικός). Κάπου προς το τέλος θα εμφανιστεί και μια έτερη κουπ στο παλμαρέ του Μπάρκουλη, στα πλαίσια της συμβολής του στο σχέδιο μιας ληστείας στο καζίνο του νησιού.
Τα Παιδιά των Λουλουδιών (Όμηρος Ευστρατιάδης, G.D. Films/ Μάικ Ροζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου